Sign In | Join Free | My china-telecommunications.com
china-telecommunications.com
Products
Search by Category
Home > Vehicle Tools >

Tire Sealant-stop type Leaking 350ml Tubeless Sealant for Motocycle OEM available

Categories Motorcycle Tire sealant
Brand Name: QIANGBAO
Model Number: EA350
Certification: MSDS,ROSH,REACH
Place of Origin: PRC
MOQ: 6000PCS
Payment Terms: T/T
Supply Ability: 24000pcs per day
Delivery Time: 15--20 work day
Packaging Details: 24pcs for 1 ctn MEAS.:41*26.5*19.5cm
Material: Rubber Particles
Color: Blue
G.W:: 10KGS
N.W:: 8.6KGS
MEAS.:: 41*26.5*19.5CM
OEM: Available
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
  • Submit Buying Request
    • Product Details
    • Company Profile

    Tire Sealant-stop type Leaking 350ml Tubeless Sealant for Motocycle OEM available

    QiangBao® Tire sealer spay repair tubeless tire flats caused by puncturing objects up to 10mm in diameter for standard motorcycles using our self-owned sealing technology.
    Seals multiple punctures repeatedly for more than 50 times.
    Non-corrosive to tire or rim.
    Non-flammable.
    Non-aerosol.
    Non-adhesive to tube, easy to clean.


    Usages:


    1.Remove the valve core and fully deflate.

    2.Invert and shake the bottle evenly, then take out the seal film.

    3.Use the pipe to connect the bottle and tire valve, and then press the bottle to infuse the tire sealant till suggested volume.

    4.Clean up the valve, reinstall the valve core and inflate tire.


    Cautions:


    1.The puncture is over the working range.

    Solution: Use other traditional ways, such as cold patch, cold bar glue,rubber strip.


    2.The puncture is on the top/side of the tire where sealant can't seal.

    Solution: Use other traditional ways, such as cold patch, cold bar glue,rubber strip.


    3.The tire sealant isn't added according to suggested volume.

    Solution:Add more sealant untill the suggested volume.


    4.The inner tube and the cover tire are unmatched.

    Solution:Change to matched inner tube with the cover tire.


    5.The tire sealant can't form plug to seal well because of low tire pressure.

    Solution: Inflate the tire ntil attaining the standard tire pressure.


    6.The old puncture punctures again, and the puncture is over the working range.

    Solution: Use other traditional ways to seal, or change new tire.


    7.Old and bad quality tire will leak easily.

    Solution: Change new tire.


    8.The tire sealant can't form plug to seal well because of oil, waxiness and powder in new tire.

    Solution: Keep tire pressure and drive 2-4km.


    9. The mixture of solids and liquid is not rational, can't infuse into the tire completely.

    Solution: Fully shake the tire sealant before infusing into the tire.


    Always contact us with WhatsApp+8618158358661 Or visit our website at http://qb-tire-sealant.com

    The

    T


    Buy Tire Sealant-stop type Leaking 350ml Tubeless Sealant for Motocycle OEM available at wholesale prices
    Send your message to this supplier
     
    From:
    To: Wanshida Automobile Accessories Co., Ltd.
    Subject:
    Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Inquiry Cart 0